Openheid en creativiteit behoren al negen jaar tot de kernwaarden van Vesting Accountants. RADAR sprak met een van de partners Erik Reilink, over de cultuur van het kantoor. “Wij willen meedenken, maar eigenlijk willen wij ‘voordenken’. Door de openheid kijken wij naar buiten, de helikopterview zorgt dat wij kunnen anticiperen. Daarnaast is LOL ons hoofdthema, lol in je werk, thuis, met collega’s en met klanten ”

In het najaar van 2008 bereikte de crisis een hoogtepunt. De drie partners, toen nog werkzaam bij een ‘Big Four’-kantoor, besloten toch om van start te gaan, ondanks de crisistijd. Achteraf blijkt dit een goede beslissing.

Zo’n vijf jaar geleden was Vesting op zoek naar CRM-software . Een gebruikersvriendelijke oplossing zonder poespas en allure. Het huidige pakket voldeed niet meer. Al snel bleek RADAR goed te passen qua functionaliteiten en visie. Erik voegt hier aan toe “Het inspirerende verhaal van Harrie en Brigitte heeft ons ook overtuigd, een softwarebedrijf met focus is belangrijk. Tot op heden zijn wij blij met de keuze die wij toen hebben gemaakt. RADAR krijgt van ons een 8!”

Interview klant RADAR, Erik Reilink, Vesting Accountants